Nibiru – a halálbolygó?

Naprendszerünk belső térségei szabályos időszakonként katasztrofális kozmikus csapásokat szenvednek el. Ezek olykor olyan súlyosak is lehetnek, hogy bolygók térülnek le pályájukról, megváltozik keringési idejük, tengelyforgási sebességük vagy irányuk, netán szinte megsemmisül rajtuk az élet. A jelek szerint nincs már messze az az idő, amikor hasonlóan válságos korszak köszönhet ránk.

Anomáliák a Naprendszerben

A Merkúr bolygó rendkívüli módon hasonlít holdunkhoz. Talán egykor maga is egy hold volt.
Már a bolygók pályasíkjával is gond van. A legbelső bolygó, a Merkúr kivételével egyetlen egy bolygó sem kering a Nap egyenlítői síkjában. Lennie kell egyfajta „külső erőnek” amely eltéríti őket ebből a síkből.
A Merkúr különös bolygó. Tengelyforgása igen lassú, két merkúri év mindössze három merkúri napig tart. Felszíne ugyanolyan kettősséget mutat, mint a mi holdunk. Egyik oldala kráterekkel sűrűn felszaggatott, míg a másikon inkább a nagy medencék dominálnak. Ez a megoszlás arra utal, hogy egykoron egy nagyobb égitest holdja lehetett. De ha így volt, vajon hogyan került új pályájára?
A Vénusz nem kevésbé különös. Tengelyforgási iránya ellentétes a megszokottal. Ráadásul egy vénuszi nap hosszabb, mint egy vénuszi év. A felszíne nem kevéssé különös. Hatalmas felföldek találhatók rajta, valamint olyan gigantikus repedésvölgyek, amilyenek a kontinensek szétválásakor keletkeznek. Ilyen jellegű tektonikai tevékenységet csak egy nagytömegű hold jelenléte válthat ki. Kézenfekvő a következtetés: a Merkúr bolygó volt egykoron a Vénusz holdja. Igen jelentős „külső erőt” kell ahhoz feltételezni, amely ezt a bolygókettős eltépte egymástól.

A Vénusz egyik kontinense csaknem akkora, mint az Egyesült Államok.
A Földdel és a Marssal semmi gond, bár a Holdunk alacsony sűrűsége mindenképpen magyarázatra szorul. E kér bolygó tengelyforgási sebessége normális, tengelyhajlási szögük is, ennek köszönhetően mindkét égitest életet hordoz.
A Naptól távolodva a négy kőzetbolygót négy gázóriás követi, a kisbolygó öv választja el őket egymástól. A kisbolygó-övről feltételezik, hogy egykor szintén egy bolygó, a Pheaton, keringett itt, de aztán valamilyen „külső erő” miatt darabjaira hullott, s manapság már csak a roncsai figyelhetők meg. Elképzelhető, hogy a Pheaton is hordozott egykoron életet.

bővebben: magyarmegmaradás

Kommentek (20)

20 Comments

 1. Markó Dániel

  2011. július 5. kedd at 07:01

  Sziasztok. Ha ez a Niburu a bolygónk felé tartana, vagy közeledne, akkor az amerikai NASA már megsemmisítette volna. Olyan nincs, hogy nincs pénzük rá, mert ha tegyük fel, az egész föld végveszélyben lenne, akkor biztos megtennék.

 2. kiss hugó

  2011. július 5. kedd at 14:35

  meg ha kell fel is áldozhatna pár embert hogy semmesítség meg a nibirut meg jobb ha pl 30 ember mghal mint 50 milliárd

 3. Gyurma

  2011. július 7. csütörtök at 07:24

  Ez mind mind csak a pénzről szól. A rengetek könyv, film stb. , mert az emberek veszik mert kíváncsiak hogy mikor hogyan halnak meg 😀

 4. Ninaa

  2011. július 19. kedd at 07:13

  Sziasztok!Egyre hülyeségebbeket beszélnek össze,semmi nem igaz!2011 május 21.ének márt rég vége van ,és mi történt?? A nagy semmi!!Mondjuk az igaz hogy a 2011-es évben volt a legtöbb katasztrófa!!De ne féljen senki nem lesz itt semmi baj!!

 5. vagyok, aki vagyok

  2011. augusztus 23. kedd at 23:45

  Azért én abban nem lennék olyan biztos, hogy nem lesz itt semmi baj. Minden éppen úgy lesz, ahogyan azt az égiek jónak látják.
  Ezt nem földiek döntik el, főleg nem a neander völgyi USA kolónia, aki csak az amerikai filmekben hősködik, egyébként meg a brutalitásától vérzik mindenhol a föld.

  USA lelőne egy bolygót? Valóban, sok mesét és hollywoodi filmet néz aki ezt a maszlagot ma még elhiszi!
  Ezt is agymosásnak hívják.
  Ma már egyre többen tudják, hogy USA soha nem járt a Holdon, sőt az is mindenkinek nyilvánvaló, hogy annyi technikai és intellektuális tudással nem rendelkezik USA, hogy hónapokig elzárjon egy olajkutat. (Olajkatasztrófa). Mikor fog újra előkerülni az a rengeteg olaj vagy az a méreg, amivel eltüntették?
  Sőt egy felrobbant atomerőművel sem tud senki semmit kezdeni. Mostanában dupla annyi sugárzás jön 10 Siver, mint a robbanás utáni csúcs és ezzel senki nem foglalkozik, holott már a robbanás utáni napokban elérte USA-t majd Európát is a halálos sugárzás…

  Vajon hány halott van ott, akiről más haláldiagnózist állapítanak meg?

  Éppen elég lenne csak a mostani (hőségrekord, aug végi kánikula, hideg nyár) és az egész év rendkívüli időjárására gondolni, az égi jelekre (különleges felhők, sok eső, mennydörgés földrengéssel, ernyő alakú felhők, stb)

  Aztán itt a válság is, ami már 3 éve bekövetkezett, úgy, hogy az összes bank csődbe ment! A buta adófizetők adójából viszont minden ingatlanrablót, tömeggyilkost (öngyilkosságok drasztikus emelkedése devizaárfolyam és kilakoltatások miatt) megmentették és mesterségesen tartják életben azóta is. (Remélhetőleg már nem sokáig, hiszen elfogy a felírt nullákból készített számlapénz, ami nem is valódi pénz, mert egyre többen figyelnek rá.)

  Elég sok a jel, csak jó lenne észrevenni!

  Ébresztő!

 6. Leonid elenin

  2011. szeptember 1. csütörtök at 10:23

  Sziasztok!

  A Nibiru vagy PlanetX érkezik 🙁
  a köztudatba a 2012-s év végi dátum rögzült, szándékosan tették, igen a pánic miatt!
  valójában szeptember 25-én 0.32 AU-ra, lesz tőlünk
  és valamikor Október végén olyan 0.28 AU-ra !!! (1 AU=a nap-föld távolsága)

  Szeptember 25-én, nap-nibiru-föld együttállás!

  a kilences skálán, 10-15-ös erejű földrengések!
  1000 km felszíni szelek !
  kilométeres hullámok!
  a föld mágneses mezeje megbolondul, emiatt a felszínen, halálos lesz az élet!
  3-4 napra megáll a föld!
  a hold (már most is ) elliptikusabb pályát fog leírni, emiatt nagyobb ár-apály hatások!
  Az elektromos és információs hálózatok teljes összeomlása!

  2010-ben egy orosz amatőr csillagász felfedezett egy üstököst amit róla
  LEONID ELENIN-nek neveztek el!

  Egy CIA-és figura azt mondta ez a fickó valójában nem létezik, ez egy fedő név!

  LEO- Mert az oroszlán csillagképből érkezik!
  NID- mert a N.I.D. azaz National Institude Defence hivatal felügyeli

  E – extension
  L -level
  E -event
  N -near
  I -impact
  N -Niburu

  Szóval sok mindent mondanak ,én amondó vagyok
  nem árt ha van vized és kajád kb. 6 hónapra
  és egy mély, pincéd

  Isten óvjon benneteket!

  ui: A régi Summérok, kőtábláin idegen civilizációk feltünéséről is írtak, de
  ez már tényleg vad fantazmagória szerintem!

 7. Leonid elenin

  2011. szeptember 1. csütörtök at 10:26

  2011 szeptember 25.

 8. krisz98

  2011. szeptember 14. szerda at 18:19

  ezt nem hiszem el mért kell ezt ? ez igaz ????????? :(((

 9. kolja

  2011. szeptember 17. szombat at 12:59

  Sziasztok!
  Teljesen igazad van “vagyok, aki vagyok” akárki is légy!! 🙂
  Azt nem tudom megmondani mi lesz, de ITT valami nagyon nem stimmel! A legnagyobb probléma, hogy mindent elhisznek a naiv emberek, akik a Föld lakosságának a 99%-át teszik ki szerintem. Látni kéne a sorok között!! Persze azt is el lehet hinni, hogy itt nem lesz semmi, mert máskor se jött be a világvége jóslat. Nincs még egyértelmű bizonyíték (nem hozzák nyilvánosságra), hogy bármi is tart a Föld felé, de arra sincs, hogy NEM TART!!

 10. juris

  2011. október 18. kedd at 12:25

  Ennyi marhaságot összeírni…mint NASA lelő egy bolygót, a NIBIRU menetrend szerint érkezik de nem látja még sehol senki stb . stb.
  Pedig valami van ! Nem véletlen volt az l982-es újság cikk a NIBIRU felfedezéséről majd a szokásos ködösítés !
  Minden kormány fél a pániktól !
  Akik igazat mondta azok a sumérok voltak ! Ők még nem mertek hazudni !
  Nem tünt fel senkinek,hogy az utóbbi húsz évben (!) mennyi infravörös kurtató műholdat bocsátottak fel ? Igen, igen, a NIBIRU-ról akarnak többet megtudni !
  A NIBIRU lesz.rja az USA kormányát, és teszi a dolgát ! Jön. Mint évszázezredek óta mindig !

  A fő kérdés az, mikor jön ? Az időszámításunk nagyon pontatlan, legutóbbi eljövetele óta akár pár évszázadot is tévedhettünk ! Igen, tudjátok,hogy Krisztus születésétől számított időt csak kb. 900 óta alkalmazzuk ? Az előtte történteket visszafelé számították át mai időre !!!

  Egyébként csak a NIBIRU és a sumérok által leírt idegenek cselekedetei adnak értelmes, logikus és hézagmentes válaszokat azokra a földi titkokra amelyek egy részét a fejlett nyugat még kutatni sem engedi !!

 11. Merele Gancsek's Kán

  2012. február 18. szombat at 09:28

  Szervusztok. Átböngészve hozzászólásaitokat, elgondolkoztam… Leginkább azon, hogy a ‘ma’ embere miért hagyatkozik kizárólag a NET-re? Miért nem vesz a kezébe a régmúlt tudásáról szóló, AKKOR – mmint a keletkezésekor – még manipulálatlan ismereteket rögzítő könyveket? Miért nem olvassátok el Zecharia Sitchintől a 12. bolygó c. könyvet pl., vagy miért nem böngésztek bele a csillagászat alapismereteivel foglalkozó, állítom: BÁRKI által megérthető irodalomba? Miért ültök fel a közmédiában (is…) keringő, VALÓBAN az AGYMOSÁSOTOKAT célzó ‘információk’-nak? Továbbá: miért vagytok úgy betojva az ún. ‘világvége’ kérdéskörétől? Szerintem le kellene szakadnotok már a létezéseteket csupán dologi, azaz ANYAGI síkon elképzelhető téveszmékről és ki kéne kicsit néznetek SAJÁT tudatotok várfalai mögül, hogy észrevehessétek az azon TÚLI, elképesztően tágasabb világot, ahol minden TÖKÉLETES létű és működésű, amibe a dologi (fizikai) létsík is bele van ágyazva, s ahonnét MAJDNEM mindegy, hogy a Nibiru által kerültök ki vagy ‘Isten’ által hamarosan…

 12. Merele Gancsek's Kán

  2012. február 18. szombat at 09:50

  És még valami… Aki olvasott már a ‘kivénült’ Napokról, tudhatja: nem holmi meteorit-méretű ékszerei az égnek. Nem lehet őket holmi AMERIKAI trükkökkel lepuffantani onnét. Arról már nem is beszélve, hogy a ‘közlekedési’ sebességük miatt többnyire már SEMMIRE nem marad ideje az akár amerikai ‘megmentőknek’, amikor feltűnik a Jupiter takarásából, hogy ’empírikus’ módon, bárki számára megmutathassa magát a kételkedőknek… Mármost: ha VAN ez az ősi nap (+ a bolygói), akkor azok, akik ezzel foglalkoznak, nagyonis tudnak róla! Azt is tudják, HOL van most, MIKOR ér ide és MIVEL JÁR/hat az érkezése. Hogy ezt nem kötik az orrunkra, annak számos oka lehet, elsődlregesen talán az, hogy SEMMIN NEM VÁLTOZTATNA! Szerencsésebb volna ÖNMAGA felé fordulnia mindenkinek, aki ezt mindeddig elmulasztotta és tisztáznia: LÉLEKKEL rendelkezőnek véli-e magát, s ha igen, mi a teendője ez esetben a mentális fejlődése terén. Előbb jönne rá a tulajdon jövőjének kilátásaira, mint akkor ha a ‘felhomályosítások’-at KÍVÜLRŐL és MÁSOKTÓL várja.

 13. Merele Gancsek's Kán

  2012. február 22. szerda at 12:58

  jurisnak: újraolvastam a fenti kommentedet, és eszembe jutott még valami, jelesül is a Droznin-könyv, a Biblia kódja. Nagyon nem értek egyet az Amerika-ajnározókkal, és akár azt is kész vagyok elhinni, hogy a kód ‘megfejtői’ hm… KONSTRUKTÍVAK voltak (bizonyítani se mellette, se ellene nem tudok), viszont elgondolkodtató az IDŐSZÁMÍTÁSUNK helyessége szempontjából a könyvben foglalt Rabin-gyilkosság időpontja, mint JÓSLAT, ami VALÓSnak bizonyult. Tehát vagy a HELYÉN van, azaz reális az időszámításunk és most 2O12. 02.22-e van, VAGY a kódmegoldás körül történtek nemkívánatos cselekmények. Igazából én a betoldott vagy NEM toldott 3OO évnyi középkor miatt olvastam el, amiről persze a könyvben nincs adat (ANNYIRA nem illik bele a ‘főprofil’-ba), viszont ha a mátrix és Tóra -tartalom VALÓBAN manipulálatlan, akkor a jelenkori időszámításunkra LEHET támaszkodni. Mármost: ki tud/hat a dologról biztosat akkor, ha újabban már az sem biztos, hogy amit LÁTUNK,. az nem egyszerű érzékcsalódás vagy képzeleti kivetülés… Üdv.

 14. mezeiegér

  2012. április 27. péntek at 18:51

  Merele Gancsek’s Kán, ha neked lenne igazad akkor 40-milliárdan hülyék (szerinted csak tudatlanok) ha nekem van igazam, akkor majd megmentenek azok az idegenek akik besegítettek már az ókorban is (de lehet már kihaltak). Miért kellene a “csodákban” hinnünk?? Persze ez tök egyszerű, mivel a média ajánlatával pl. minde XAR eladható, mert az emberek hiszékenyek-mert buták! Még istent is képesek elhinni…. 😀 😀 😀
  No comment, hány isten nevében öldöklés-gyilkolás, háborúkat rögzített a történelem… Egy szó mint száz: Húzz a “hiteddel” a francba!! 😛

 15. LaLaGgirl

  2012. május 20. vasárnap at 13:14

  hmm érdekesek vagytok ti nekem… nah mindegy csak feltűnt, hogy: 40 milliárdan hülyék stb. Ezzel azt akarod mondani, hogy kicsit többen vagyunk 7 milliárdnál? Bocsi ha ez a kérdés egyértelmű a ti köreitekben, csak kíváncsi vagyok.

 16. egy nézelődő

  2012. június 11. hétfő at 11:17

  Sziasztok!!

  Én úgy látom a hozzászólások igencsak tükrözik a mai kor szellemét = káosz. Van akinek van elképzelése, van aki hisz, van aki tud, van aki csak van. Én meg mosolygok, mert ismét nincs egység, vagy egységes elképzelés ami tökéletesen jól jön azoknak, akik gerjesztik a káoszt. Amíg azonban nincs egység és az “elveinken” vitázunk, addig virágzik a hülyeség. Ami lesz az lesz, úgysem lehet rá felkészülni vagy szócsatában eldönteni. A félelmet viszont lehet tovább fokozni általa. Ezt vegyétek észre! Jah, és hagyjátok abba! Nem vezet sehová……

 17. Erika

  2012. augusztus 6. hétfő at 13:21

  “Akkor olyan nagy gyötrelem lesz, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mindmáig, és nem is lesz. ”
  “Azt a napot és azt az órát azonban senki sem ismeri, még a mennybéli angyalok sem, csak az Atya egyedül. “

 18. Johhny Kent

  2012. szeptember 1. szombat at 14:58

  Magyarországnak mennyi az esélye arra hogy valami nagy “katasztrófa” érje?:)

 19. Judit

  2012. október 14. vasárnap at 15:03

  Sziasztok!

  Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy miben hisz.
  Először is, a Nibiru és a PlanetX ugyanaz a bolygó, csak a hülye amerikai nem tudja megjegyezni hogy Nibiru.
  Másodszor, nem lesz világvége “2012 december 21-én hiszen a majanaptár jópárezer évre előre meg van írva. Igaz, az a bizonyos dátum szerepel a naptárjukban, de nem ér véget a számítása hanem azt jelzi hogy változás lesz a bolygó életében.
  Mostanában egyre többet lehet hallani és olvasni a dimenzió váltásról, ami már is folyamatban van, egyesek érzékelik ha odafigyelnek rá. PL elkezdesz vonzódni a spiritualitás felé, vagy hirtelen influenzás leszel ami egyik napról a másikra elmúlik, vagy fújod az orrod de nincs allergiád…stb.

  És akár hiszitek, akár nem, nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Ezt jobb ha mindenki elfogadja. Olyan sok titok van, amit nem hoznak felszínre mert az az érdekük.

  Magyarország nincs veszélyben, a Földünkön a legbiztonságosabb hely a Kárpát-medence, (az őseink tudták hová kell letelepedni:-) )viszont a magyarok azok igen. Szándékosan el akarnak minket pusztítani. Sok méreg az élelmiszerekben, tisztálkodó szerekben, húsokban, állítólag még a levegőn keresztül is mérgeznek minket. Olvassatok minél többet utána és csak természetes ételeket egyetek! (lebetegítenek minket mert a gyógyszeripar hatalmas profitra tesz szert…)
  Ami nagyon fontos, hogy legyen hitetek és bízzatok magatokban, az elmétek erejében. Ajánlom a The Secret filmet mindenkinek aki még nem látta. Vagy az agykontrollt. Minden egy hatalmas energia és mi ennek az energiának a részesei vagyunk, illetve egyek vele. Testestől, LELKESTŐL.
  Szép napokat !

 20. Hahó

  2014. január 21. kedd at 07:52

  Az elején egy hozzászólásban 50 milliárdan vagyunk,itt a vége felé 40 milliárdan.Hát ki is nézem belőletek hogy hisztek ezekbe a szarokba.Tiszta viccek vagytok! 😀

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.