A Nephilimek

De kik is azok a Nephilimek, akik nevét a legtöbb Biblia-fordító „óriásnak” értelmezi, „égből jött lakók” helyett? Mózes első könyvében a következőket olvashatjuk a Vízözön biblikus változatában: „Abban az időben, amikor az istenfiak bementek az emberek lányaihoz, és azok gyermekeket szültek nekik – sőt még azután is – óriások (Nephilimek) éltek a Földön. Ők azok a vitézkedők, akik ősidőktől fogva hírnevesek voltak.” A sok ezer évvel korábbi sumér-magyar táblák tömege említi a Vízözönt. Az egyik, Úr-Ninurtáról szóló így beszél: „Azon a napon, a hajdankor hajnalán, azon az éjjelen, a hajdankor éjjelén, abban az évben, a hajdankor távoli évében, amikor a Vízözön eláradt a Földön.” A földlakókat figyelmeztették a közelgõ Vízözönre. A veszélyt felismerõk nem lehettek mások, mint a Nephilimek, akik aztán el is menekülhettek a Földrõl. De honnan tudták a Nephilimek, hogy mikor indul pusztító útjára a Vízözön?

Kommentek (9)

9 Comments

 1. vagyok aki vagyok

  2011. február 15. kedd at 23:47

  Tudjuk, hogy van egy és kizárólag egyetlen Isten, aki teremtette – többek között – a földet és az embereket. Hogy honnan tudták, hogy mikor lesz a vízözön? Az akkor aktuális világvégét? Nagyon egyszerű, az óriások nem szó szerint Istennek és emberek szexuális úton létrejött utóda, hanem emberi testbe élő Isten volt. Maga az Isten, pedig nyilvánvalóan tud, a saját maga által okozott világvége időpontjáról. (Csak ő tudhat róla.)
  És mivel Isten soha nem egyedül és nem is csak az egyetlen fiával él a mennyeben, hanem párjával és családjával, az angyalokkal, ezért minimum ketten voltak lent általában a földön is, hiszen párban szép az élet és “az embereket is saját képére férfinak és nőnek teremtette”. De gyakran előfordult az is, hogy néhány angyal is lejött emberi testben a földre élni, így ők is még óriás termetű “emberek” voltak, hogy az embereknek ne legyenek kétségeik, hogy nem csak egy egyszerű magukfajta emberrel találkoztak.

  Ma nem lehet óriás testben a teremtő, mert mint King Kong ellen is, az egész globalista, hatalomittas világ összefogna, akár atombombával is megpróbálná elpusztítani, mint anno Hitlert is. Persze ez sohasem sikerült. Minden esetben sokszor próbálták bizonyos, “ismert” vallású személyek meggyilkolni őket.
  Tehát a félrevezetésekkel ellentétben nem több Isten élt a földön, mint pl. Zeusz, Fáraók, Khurram herceg, Mohamed próféta, Jézus, Julius Cézár, Antóniusz, Szent István, Corvin Mátyás, Napóleon, Ferenc József, Adolf Hitler, Che Gevara, hanem mindig volt egy, esetleg két párja is, maga az Istennő (báránynak, Egyháznak hazudják a bibliában). Gyakran előfordult, hogy az egyik test (Istené vagy Istennőjé) valamilyen tanító célzattal meghalt örök társa mellett, akkor az életben maradt legtöbbször újrateremtette egy másik testbe párját. Anyaként, párjként földi testben Ardzsumand Bánú Bégám, Maja Hercegnő, Szűz Mária, Mária Magdaléna, Kleopátra, Gizella, Beatrix, Sissi hercegnő, Éva Braunként élt az Istennő (Úrnő) is Isten (Úr) egyetlen örök társaként.
  Nyilván a titkok örzői mindenáron tagadják és ezen személyek emlékét, jelentőségét, eredményeit szándékosan meghamisítják, meggyalázzák, üldözik és tiltják.
  Tehát sokszor voltak/vannak itt az emberek között…, de mindig kizárólag az egyetlen Isten és Istennő csak más-más testekben.
  Az, hogy az mai világban mindent tudó és meghamisító hatalom ezt miért titkolja és magyarázza szándékosan félre döntse el mindenki maga. Az nyilvánvaló, hogy akkor ők nem lehetnének rangos tudósok, bankárok, hivatalnokok, politikusok az “istenek”, hanem csak a senkik.

  Gondolja azt bárki végig, ha már ennyiszer itt voltak segíteni az emberiségnek visszatalálni a helyes, igazságos, igaz útra, akkor miért éppen akkor ne lennének itt, amikor végleg bezárják ezt a megposhadt, szétrodhadt, meghasonlott világott. Amiben ma élünk éppen a fonákja annak a földi mennyországnak, amit ők ketten annakidején megteremtettek.

  Ha valaki lehetségesnek érzi ezt, akkor próbáljon meg újra hinni és figyelje Isten jelenlétét, nyomát a mai világ hírei közt. (Katasztrófák, felmelegedés, politikai viszályok, gazdasági válság)
  Már nagyon közel van a vég és semmiképpen sem lesz 144.000 – főleg nem izraelita megmentett túlélő. Közülök egyetlenegy sem hisz Istenben. Sőt szinte mindegyik azonnal Istengyilkos lenne, ha alkalma lenne rá. Ha ma lenne a nagy nap, akkor 5-10 ember sem menekülne meg. De lehet, hogy ennél rosszab lesz a helyzet 1-2-3 hónap múlva. Változz meg, legyél igazságos és jó magaddal és mindenkivel! Tanulj a fent felsorolt nevű vezetők tapasztalatainak példájából!
  Isten és Istennő csak a jókat tudja megmenteni. Áldjék azokat, akik ebben a mocsárban is, akár az életük és vérük árán is kitartanak.

 2. valaki

  2011. március 12. szombat at 12:39

  Szomorú és beteges gondolat ez , nem lehet sok mindent fűzni a nevetséges mondókádhoz.. nagyon somorú , hogy élnek ilyen emberek

 3. Ness

  2011. április 1. péntek at 14:08

  A nevetseges az ha ha valaki egyaltalan nem hisz semilyen ugymond ,,mondokaban´´….mert az ugy hogy van akkor: Isten megteremtette az embert es el tovabb boldosagban. Ezzel nem lehet nemfoglalkozni es elfelejteni hiszen honnan tudjatok hogy az az Isten akiben egy epp eszu ember hisz es tudja, hogy valahol figyel bennunket meg ha nem is kezzelfoghato!Honnan tudjatok hogy ő nem epp azert teremtette meg a ún. rosszakat ,hitetleneket hogy mi emberek tudjuk ertekelni a jot,mindazt ami fontsnak kellene hogy legyen szamunkra.Megtanit arra : tenljunk a sajat karunkbol! De ha valaki azt a kis hitet is elveszti ami legalabb annyit mond h van Isten,akkot ha tenyleg eljonne az az igazi vilagvege nemtudna megmenteni. Hiszen hogyan mentsen meg olyan valaki aki ,,nem letezik´´!!!… Azt hogy valojaban ki hogyan vagy miben hisz soha nem lehet becsmerelni!!

 4. csak egy halandó

  2011. május 20. péntek at 03:23

  Ness nem beszélsz rosszul. 😉

 5. mara

  2011. május 28. szombat at 16:12

  A földönkvűliek mindigis hülyére vették az emberiséget. Ez folyik most is ez a 2012-es baromság is csak egy elterelő hadmüvelet plussz kiváló űzleti fogás. Beszükűllt agyú földlakó,igy neveznek bennünket. A pálmát a fő művűk a Biblia viszi. Na az aztán kész röhej. Ép elméjű ember belesem olvas. De ezt a többség tudja.

 6. vagyok, aki vagyok

  2011. augusztus 23. kedd at 22:03

  “valaki” hozzászólás a mai kor jellemzőj ikonja! Bárki írna bármit az igazságról, az hamar kap ilyen válaszokat.

  Ness és halandó:
  Azért jó olvasni, hogy van néhány józanabb is, azok közül, aki idejár.

  Üdvözölünk Benneteket a fedélzeten. 🙂
  Ha jó irányba mentek egy hajóban is evezhetünk!

  Azt, hogy Mara most valóban a földönkívüliekről beszél-e vagy a földön élő Marsiakról, akik isteneknek és földönkívülieknek tartják magukat, azt nehéz eldönteni. De maradok a Marsi változatnál, hiszen ő kezükben van a média és minden földi “hatalom”. Már nem sokáig.
  2012 vagy esetleg 2011 nem az ő kitalációjuk. A maják közt is volt Isteni leszületés.

  Az viszont kitaláció már , propaganda ügy, hogy “nem igazi világvége lesz”, hanem csak egy szellemi átalakulás lesz…

  Végül is ha úgy vesszük ez is igaz, mert szinte mindenki átalakul a létezőből semmivé…, anyagilag és szellemileg is…

  Kívánom, hogy legyen minél több józan és és kövessétek a fényt, az Igazságot! Az, az Istenhez vezető út!

 7. Valedon

  2011. szeptember 8. csütörtök at 00:07

  Srácok most ezt ti komolyan gondoljátok? Marson élő ufók akik össze esküdtek a Föld ellen? Egy mindenható isteni intelligencia aki galaxisokat teremt lejön és óriás képében él a földön?
  Srácok szerintem… keressetek fel egy pszichiátert.
  Nevetséges ha valaki semmiben sem hisz… ebben igazatok van… de az még nevetségesebb aki válogatás és gondolkodás nélkül elhisz bármilyen intergalaktikus össze esküvéselméletet. Ez még scifinek se lenne jó olyan gagyi.

  Szinte mindenki átalakul a létezőből semmivé? Ezzel a mondatoddal ellentmondtál az egész Krisztusi tanításnak.

  Szép kiragadni a világ tényeit és a saját elméletedbe beillesztgetni a szájízed szerint. Kiragadott dolgokkal minden badarságot alá lehet támasztani. Azt hittem ilyen mély tudattalan emberek csak Amerikában vannak akik ufókról meg ilyenekről fantáziálnak de úgy tűnik ez ragadós…
  Nem veszitek észre hogy ez az egész csak a dilinyós álspirituális könyvek, és a posztapokaliptikus filmek eladásáról szól?

  Node köszönöm az élményt… szerintem ezek a kommentek mehetnek ki kommenthuszárra mert megérdemlitek hogy más is kacagjon rajtatok… De ne búsuljatok úgyis itt a világvége és elvisz minket a mennydörgős mennykő.

 8. Isten

  2012. augusztus 27. hétfő at 13:52

  . . . felnyitván a te szemeid, hogy midőn én az Úr kijővé a mennyeknek kapuján át, megcsuszandék, és ejté vala alá a Földre az Mennyeknek kulcsát!

 9. szerintem

  2012. augusztus 30. csütörtök at 13:00

  A nefilimről bővebb anyag:

  http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.