Nem volt holocaust?

Eisenhover:  feláll valami elmebeteg, és azt mondja, hogy mindez meg sem történt.


Dwight D. Eisenhower tábornoknak igaza volt, amikor elrendelte, hogy fényképezzenek és filmen örökítsenek meg mindent, amit láttak.
holocaust
Szükséges emlékeztetni arra, hogy amikor a szövetséges haderők főparancsnoka, Dwight D. Eisenhower tábornok meglátta a koncentrációs táborok áldozatait, parancsba adta, hogy a lehető legtöbb fényképet készítsék katonái, ezeket mutassák meg a helyi német lakosságnak, hogy azok lássák a tényeket, és jöjjenek eltemetni a holtakat.

Ennek okát így fogalmazta meg:
“A lehetséges legtöbb dokumentumra van szükségünk – legyen az film vagy tanúvallomás , mert egyszer eljön a nap
amikor feláll valami elmebeteg, és azt mondja, hogy mindez meg sem történt.”
holocaust
Nemrégiben az Egyesült Királyságban törölték a holocaust tanítását az iskolai programból azzal, hogy „támadó jellegű” az iszlám hitűekkel szemben, akik szerint a holocaust nem létezett…

Rémisztő jóslat ez arról a félelemről, mely a világot szorongatja, és amelyet bármely nép érezhet. A második világháború több mint hatvan éve véget ért.

Ez a levél láncként éri körbe a világot, emlékeztetve hatmillió zsidóra, húszmillió oroszra, tízmillió keresztényre, homoszexuálisokra, cigányokra, akiket megöltek, felkoncoltak, megerőszakoltak, megaláztak, miközben Németország és Oroszország másfelé nézett.

És most, amikor Irán – más országokhoz hasonlóan – azt állítja, hogy a holocaust csupán kitalálás, egyre sürgetőbb figyelmeztetni a világot, hogy ne felejtsen.

“A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.”
(Edmund Burke)

Ehhez már mi sem tudunk többet hozzáfűzni (KMA, 2010)

Kommentelés

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.