Dr. Joseph Farrell: A Nemzetközi Náci

Utolsó könyvemben, A NEMZETKÖZI NÁCI -ban igyekeztem tudatosítani azt a fontos tényt, hogy a háború utáni Nácik alatt, nem egy megfélemlített, háborús bűnös csoportot kell elképzelnünk, amint rettegve bujkálnak Latin Amerikában, vagy máshol a világban. Sőt, ellenkezőleg, nagyon organizált, jól finanszírozott csapat maradt, saját hírszerzőkkel és biztonsági apparátussal, akik ott folytatták tovább a kutatásaikat, ahol a háború alatt abbahagyták.

Dr. Joseph P. Farrell

Az interjú címe, A nemzetközi Náci, Joseph Farrell legutolsó könyvére utal, ebben pontosan részletezi – mint a többi Camelot tanú: Jim Marrs és Peter Levenda, más kutatókkal együtt (beleértve Jim Keith-et, aki nagyon furcsa körülmények között halt meg, itt emlékezünk meg róla) – hogy a Nacik nagyon előrehaladott technológiákkal kísérleteztek, jóval megelőzve kortársaikat. Ez volt az oka hogy sokat közülük áttelepítettek Amerikába a háború után. A Project Paperclip nevű program erről szólt.

Richard Hoagland beszélt először Joseph Farrell-ról és mindjárt utána Nick Cook.Ő a The Hunt for Zero Point cimű könyv szerzője. Farrell, mint Peter Levenda is, tulajdonképen akadémikus: a történelmi dokumentációkat kutatja, mélyen beleássa magát a részletekbe, és így megragadta őt is, mint sokakat, a Harmadik Birodalom titkos története. Folytatta Igor Witkowski és Nick Cook kutatásait a titokzatos Náci Harangról: ez egy titkos kísérleti tárgy volt, amit – állítólag – az anti-gravitáció torzulásának hatásait kutatta. 1920-as és 1930-as években Európában már egy pár tudós a torziós elméleti fizikát kutatta, jóval a kor által elfogadott fizika törvényei előtt járva.

Bill Ryan, Joseph Farrell-el beszélget a munkájáról, és a nézőt elviszi jóval a második Világháború előtti korba, azt kutatva, hogy milyen titkos kísérleteken dolgozhattak a Német tudósok, az SS maximális támogatásával.
Mint a videó címe is utál rá, a történetnek nincs ott vége. Ez nagyon érdekes lehet azok számára, akik a háborús technikákat, és a Harmadik Birodalom titkos történelmét tanulmányozzák.

forrás: projectcamelot

Kommentelés

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.