A Föld változásai

A változások az élet számos területén tapasztalhatóak

Sokan kíváncsiak vagytok a 2012 év történéseire. Vannak köztetek akik félnek eme változásoktól,vannak akik nagy reményekkel néznek elébe és vannak akik semmit sem hisznek el ebből az egészből.
De mi is az igazság, mit várhatunk a jövőtől, és hogyan tudunk rá felkészülni, ezekre a kérdésekre igyekszem értékes gondolat ébresztő sorokat írni.
. Az időjárás egyre szélsőségesebb, a világ egyre örültebb, az emberekben bizonytalanság uralkodik, kiszámíthatatlan minden ami körülöttünk van, a személyes életünk is folyton újhabnál újabb kihívásokkal szembesít. Sokszor nagyon rosszul érezzük magunkat, érthetetlenül mély fájdalmakat élünk meg, azok a dolgok, amelyeket eddig eltűrtünk mára elviselhetetlenné váltak. Keressük az életünk mélyebb értelmét, az okot, amiért leszülettünk, és határozattan érezzük, hogy valami történik, amit még nem tudunk felfogni. Az eddigi életformánk már nem elégit ki és keressünk valami ujjat, vagy olyan drámai történések elszenvedői vagyunk, amelyek arra késztetnek, hogy keressünk magasabb eszméket. Sok kapcsolat felbomlik és az eddigi elavult életszemléletünk, összeomlik. Mindez azért történik, hogy kibújjunk a csigaházunkból, hogy kitörjünk mindabból, ami köt és a lét alsóbb vegetációs állapotában tart.
Az angyalok most fújják a trombitákat, és mély álomból ébresztik fel az emberiséget.
A “végítélet” napjait éljük, itt az idő a nagy változásokra mind a személyes mind a globális létre nézve. Fel kell ébrednünk a sötétség illúzióiból, hogy felkészüljünk az új korra amely teljesen más alapokra helyezi az emberi létet. Fel kell újra fedeznünk lényünk teljességét, hogy nem csak test vagyunk, hanem lélek és szellem. Isten csodálatos gyermekei vagyunk, akikben ott lakozik az isteni teremtő erő, hatalmas erő lakozik bennünk, amelynek még csak nem is vagyunk tudatában. Egy nagy egész részei vagyunk, és hatással vagyunk mindenre és mindenkire a világegyetemben.
Ha akarjuk, ha nem felül kell vizsgálnunk eddigi élet szemléletünket, az életünk értelmét, a magasabb eszméinket, az értékrendünket és szembe kell néznünk bolygónk kizsákmányolásának eredményeivel. .
Van mitől félnünk?
Nem! Még ha a változás vég kimenetele teljes pusztulás, akkor sincs mitől félnünk, hisz halhatatlan szellemi lények vagyunk, akik számos feladatot vállalnak a lélek fejlősük ciklusaiban és végül mindig Atyánk szerető karjaiba kötünk ki.
Ezért soha ne engedjétek, hogy a félelem szelleme és energiái eluralkodjanak rajtatok, hisz akkor lecsökken az energia szintetek, káoszt és kétségbe esést szülve bennetek.
A fél-elem, olyan elem amely manipulálva a mélybe taszít minket, el kell vetnünk az ilyen érzéseket, felül kell emelkednünk rajta.
Számos földi hatalom, csoport, és lény manipulációs eszköze ez amely meg akarja akadályozni a változást vagy legalább késleltetni..

Mit tehetünk? Várjunk ölbe tett kezekkel a nagy átalakulásokat?
Nem!!! Álljunk neki a munkának! Minél többen ébredünk fel, minél jobban tudunk a szeretett eszméje és isteni törvények szerint élni annál könnyebb lesz mindenkinek az átmenet.
A változások mindenképpen megtörténnek, de hogyan az csak rajtunk áll. Számos jóslat érvényét vesztette, mert már nem ott tartunk ahol elméletileg tartanunk kellett, volna. Az emberek rohamosan egyre többen azon munkálkodnak, hogy jobbá tegyék a világot.

forrás: www.angyalforras.hu

Kommentek (6)

6 Comments

 1. Mindegy

  2011. augusztus 13. szombat at 00:20

  Uram isten ez az egész 2012 akkora baromság…
  Tudod én már nagyon sok világvégét megéltem:) De akik ezt nem akarják elhinni hogy nem lesz semmi 2012 világvége baromságok..Azoknak kíváncsi lennék az arckifejezésükre az úgynevezett ,,világvége” után XDDDDDD

 2. kk

  2011. augusztus 15. hétfő at 00:40

  Isten még gyermekeinek mer minket nevezni a sok pofátlansága után? Amikor a pokolba küldene minket?? Ez ez után még hódoljunk be neki, mint valami erényöves köcsögnek ?? Amit az emberiség elért, azt saját magának köszönheti, nem pedig a sok könyvben lévő mesének.

  Ti ezt írtátok: Mit tehetünk? Várjunk ölbe tett kezekkel a nagy átalakulásokat?
  Nem!!! Álljunk neki a munkának! Minél többen ébredünk fel, minél jobban tudunk a szeretett eszméje és isteni törvények szerint élni annál könnyebb lesz mindenkinek az átmenet.

  “álljunk neki a munkának” Mi értelme neki állni, hogyha már a “végítélet” jön és elsöpör mindent??? HEEE?

  Én hiszek Istenben (Jézus) De abban a Jézusban, amelyik nem a világ végét, meg nem a halált hírdeti.

  2012 egy baromság. Egy közelgő égitestet nem lehet eltitkolni… És ha 1 év múlva becsapódna, a sebességét már most meg lehetne állapítani és látni lehetne az égen, hogy valami nincs rendben 🙂

  A Föld örökre megmarad!

 3. csaba csaba

  2012. szeptember 16. vasárnap at 09:35

  Mindegy ki mit hisz!Vagyis mindenki azt hisz amit akar!
  Az emberiség ügye nem fizikai szinten van el döntve hanem lélek szinten!
  Itt fizikai szinten (a próba,vagy megtapasztalás szintjén csak ezt a behatárolt fizikai szinteket látjuk és érzékeljük) vagyunk most és életük megtapasztalásai során szerzet jó és rósz beállítottságaink arányában lépük tovább!
  Én azt várom hogy eben a világban szerzet jó és rósz vagy passzív hozzá viszonyulás tapasztalataimmal tovább léphessek a lélek fejlődésemen!
  Nem tudom hogyan alakul a sorsom vagy a világ sorsa!De azt tudom és látom hogy itt valami nagyon nem stimmel!
  Csak egy példa : Rendes becsületes munkával,igaz mondással,tiszta technológiával,a közös emberi együtt éléssel békében és szeretetben…..nem lehet ezen a földön élni eben a valóságban ezen az idő síkon!Ennek a teremtet világnak sem a le húzó sem a lehúzót végletét nem bírom elfogadni!Eddig arany közép utas voltam!De már nem látom az utat!
  Mire tanítsam a gyerekem,merre tereljem az ő útján,hová jusson….?
  Hé emberek kiinek is jó ez a világ????????????????????????????????????????????????????????????????????????……

 4. csaba csaba

  2012. szeptember 16. vasárnap at 10:24

  OKÉ …hát a rosszabbik énednek jobb ez így vagyis saját magadnak (ember)!Ha nem lopsz vagy csalsz vagy hazudsz akkor fel kopp majd az állad és ha eddig még nem tapasztaltad majd meg tudod mert ez a világ jön és ezt mi teremt tetűk magunknak életeink során (némi segítséggel)!
  Mit is tennénk ha kevés lenne az élelem vagy víz!Szépen éheznék szomjaznánk és éhen szomjan halnánk!Nem hinném hogy az ember ilyen!
  Be vagy csapva,nap mit nap vagy másod percenként az egész világ amit látsz és gondolsz az mind átverés, és ez nem a te érdeked, hanem mást táplál, azt a rosszat ami jön, azt élteti, az táplálkozik belőled,belőlem mert bennünk van jó és rossz és mi teremtjük saját jövőnket a jelen tetteik alapján az által hogy kigondoljuk hogy hogyan éljük túl a holnapot,hogy élelemhez vízhez meleghez juthassuk bármit meg tesszük,és ezt mások akik tudják majd ki használják ön céljaik érdekében,és ők nyernek majd mert amit ki gondolsz hogy jó legyen neked (ember) meg teszed,de majd rá ébredsz talán hogy más út is létezett volna mi járható!Remélem nem késő hinni abban hogy van valaki aki vigyáz ránk és segít hogy merre (meny) (menyek) az út!(meny ország:)

 5. csaba csaba

  2012. szeptember 16. vasárnap at 10:45

  Hűm milyen érdekes ez a magyar nyelvtan!
  meny,menyek,menyetek,menyünk
  meny ország,menyek országa,menyetek országa,menyük országa
  te,én,ti,mi
  Most mondja azt egy nyelvész hogy a magyar nyelv isteni beszéd és benne vannak szavainkban bizonyos kódok!
  Vagy monda azt egy történész hogy a magyarok nyelvében kezdetektől fogva benne van az isteni hit és az ige vagyis a tett!
  És mondja azt a romai egyház hogy a magyarságtól vette az isten hitet amit ők csak mondjuk úgy hogy mostanában hirdet az már a magyar nyelvben kezdettektől megtalálható és jelen van a mai napig is!
  ÉBRESZTŐ!

 6. csaba csaba

  2012. szeptember 16. vasárnap at 10:52

  menyünk országa
  És most mondja azt a google chrome hogy direkt el b… tolja amit írok!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.